

Ciasteczka bezglutenowe z kawałkami czekolady wyśmienita przekąska dla naszych małych łasuchów.
Duże, bo ich średnica ma aż siedem centymetrów i kruche ciasteczka bezglutenowe z dodatkiem rozpływającej się w ustach gorzkiej czekolady są w stanie skusić nie jednego łasucha. Słodzone cukrem trzcinowym z dodatkiem błonnika i białka grochowego sprawdza się idealnie jako słodka i zdrowa przekąska dla każdego.
SKŁADNIKI:
Margaryna roślinna, cukier trzcinowy, skrobia kukurydziana, łezki czekoladowe (cukier, częściowo uwodniony tłuszcz roślinny ( z ziaren palmy olejowej, kokosowy), kakao o niskiej zawartości tłuszczu (10-12%masła kakaowego), emulgator: lecytyna sojowa, aromaty), jaja, błonnik grochowy, mąka ryżowa, skrobia ziemniaczana, białko grochowe, aromat waniliowy, substancja spulchniająca: wodorowęglan sodu.
Może zawierać orzechy i mleko.
Masa netto: 250g
ZAMÓWIENIE:
1. Przez formularz koszyka w sklepie internetowym bezglutenowyhert.pl
2. Za pośrednictwem poczty elektronicznej: sklep@bezglutenowy.pl, podając dane wg poniższego schematu:
WAŻNE:
1. Termin ważności produktu: 21 dni od daty produkcji.
2. Termin do spożycia po otwarciu opakowania: 2 dni.
Zobacz także