- Nowy
Mięciutka bułeczka z delikatnym serkiem, rozpływa się w ustach przy każdym kęsie. Aromatyczne ciasto i kremowe nadzienie tworzą idealne połączenie- spróbuj i zakochaj się w jej smaku od pierwszego gryza.
Drożdżówka z serem bezglutenowa, nie ma w swoim składzie skrobi pszennej, alergenami są jaja i białka mleczne. Podobnie jak reszta naszych wypieków posiadają certyfikat przekreślonego kłosa (symbol bezpiecznej żywności bezglutenowej) na opakowaniu. Termin przydatności do spożycia wynosi 6 dni od momentu ich wyprodukowania i znajduje się na spodzie opakowania.
nadzienie serowe 31% (ser twaróg 77,3% cukier, błonniki (cytrynowy, z babki jajowatej), ekstrakt z bazylii, aromat waniliowy), skrobia ziemniaczana, skrobia kukurydziana, substancje zagęszczające (hydroksypropylometyloceluloza, guma ksantan), białko jaja w proszku, błonnik roślinny z babki jajowatej, emulgatory (mono i diglicerydy kwasów tłuszczowych, stearyoilomleczan sodu, lecytyna), naturalny aromat wanilii Burbon, aromat naturalny cytrynowy z innymi naturalnymi aromatami, barwnik karoten, cukier, woda, margaryna (oleje i tłuszcze roślinne: palmowy, rzepakowy, częściowo utwardzony palmowy), woda, emulgatory (mono i diglicerydy kwasów tłuszczowych, lecytyna), regulator kwasowości: kwas cytrynowy, aromat, barwnik: karoten), jaja, mąka ryżowa, drożdże, sól.
Masa netto: 120g
| Wartości odżywcze w 100g produktu: | |
| Wartość energetyczna | 317 kcal/ 1328 kJ |
| Tłuszcze | 13 g |
| w tym nasycone kwasy tłuszczowe | 6,3 g |
| Węglowodany | 44 g |
| w tym cukry | 16 g |
| Błonnik | 3,1 g |
| Białko | 4,6 g |
| Sól | 0,72 g |