Drożdżówka bezglutenowa z nadzieniem morelowym, masa netto: 110 g
Drożdżówka bezglutenowa z nadzieniem morelowym - delikatna, mięciutka, a zarazem wilgotna.
Mięciutkie i delikatne ciasto drożdżowe na bazie skrobi ziemniaczanej i kukurydzianej, wypełnione nadzieniem z kawałkami słonecznej moreli, z wierzchu osypane delikatną kruszonką. Bułeczki nie mają w składzie skrobi pszennej, mleka ani jego pochodnych. Podobnie jak reszta naszych wypieków posiadają certyfikat przekreślonego kłosa (symbol bezpiecznej żywności bezglutenowej) na opakowaniu, a termin przydatności do spożycia wynosi 6 dni od momentu ich wyprodukowania i znajduje się na spodzie opakowania.
SKŁADNIKI:
skrobia ziemniaczana, skrobia kukurydziana, nadzienie morelowe 25% (morela (39%), cukier, woda, modyfikowana skrobia kukurydziana, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, substancja stabilizująca: celuloza mikrokrystaliczna, zagęszczony sok morelowy (2%), aromat, barwniki: karoteny), cukier, oleje roślinne (rzepakowy, całkowicie uwodorniony olej rzepakowy), jaja, woda, substancja zagęszczająca: hydroksypropylometyloceluloza, błonnik babkowy, mąka ryżowa, drożdże, naturalny aromat waniliowy i cytrynowy, emulgator (mono i diglicerydy kwasów tłuszczowych, estry kwasów tłuszczowych poliglicerolu, lecytyna sojowa).
Masa netto: 110 g
WARTOŚCI ODŻYWCZE:
ZAMÓWIENIE:
1. Przez formularz koszyka w sklepie internetowym bezglutenowyhert.pl
2. Za pośrednictwem poczty elektronicznej: bezgluten@piekarniahert.pl, podając dane wg poniższego schematu:
- Imię i nazwisko
- Pełny adres
- Numer kontaktowy
- Nazwa oraz ilość zamawianych towarów
- Adres dostawy, jeżeli jest inny niż zamawiającego
- Sposób płatności