

Ciastka owsiane bezglutenowe z żurawiną bez dodatku cukru.
Pyszne ciastka bezglutenowe, bez dodatku mąki podstawowym składnikiem są płatki owsiane, które zawierają dużo błonnika i wspaniale regulującego pracę jelit. Słodzone maltitolem, wzbogacą dietę diabetyków oraz osób stosujących diety oparte na ograniczaniu produktów słodkich. Ciasteczka bezglutenowe bez dodatku mąki , cukru oraz alergenów takich jak soja i mleko. Są pyszne i sycące idealnie nadają się na drugie śniadanie.
płatki owsiane bezglutenowe (48%), margaryna (olej roślinny: rzepakowy, woda, emulgatory:mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych, sól, aromat), substancja słodząca: maltitol, syrop maltitolowy, żurawina suszona(10%) , jaja, substancja spulchniająca: wodorotlenek sodu, aromat waniliowy, sól. Zawiera substancję słodzącą: maltitol
Masa netto: 275g
Wartości odżywcze w 100 g produktu: | |
---|---|
Wartość energetyczna | 464 kcal / 1944 kJ |
Tłuszcze | 20,47 g |
W tym nasycone kwasy tłuszczowe | 2,17 g |
Węglowodany | 60,71 g |
W tym cukry | 7,17 g |
Błonnik | 3,90 g |
Białko | 7,28 g |
Sól | 0,75 g |
1. Przez formularz koszyka w sklepie internetowym bezglutenowyhert.pl
2. Za pośrednictwem poczty elektronicznej: bezgluten@piekarniahert.pl, podając dane wg poniższego schematu: