- Nowy

Chleb bezglutenowy KETO, bogaty w tłuszcze i błonnik, idealny dla osób na diecie ketogenicznej i bezglutenowej.
Chleb bezglutenowy KETO - Pieczywo o obniżonej zawartości węglowodanów, wysokiej zawartości tłuszczów i błonnika, bez dodatku mąki na bazie twarogu z dodatkiem dużej ilości ziaren. Pieczywo to polecamy osobom na diecie keto oraz diecie bezglutenowej.
SKŁADNIKI: Ser twarogowy 38%, jaja, ziarna 20% (słonecznik, len, chia, dynia), błonnik z łuski babki płesznik, naturalny aromat, substancje spulchniające (pirofosforan disodowy, wodorowęglan sodu), sól.
Masa netto: 300g
Wartości odżywcze w 100g produktu: | |
Wartość energetyczna | 1305 kJ/ 316 kcal |
Tłuszcze | 24 g |
w tym nasycone kwasy tłuszczowe | 8,8 g |
Węglowodany | 1,5 g |
w tym cukry | 1,4 g |
Błonnik | 14 g |
Białko | 16 g |
Sól | 0,91 g |
ZAMÓWIENIE:
1. Przez formularz koszyka w sklepie internetowym bezglutenowyhert.pl
2. Za pośrednictwem poczty elektronicznej: bezgluten@piekarniahert.pl, podając dane wg poniższego schematu:
WAŻNE:
1. Termin ważności produktu: 7 dni od daty produkcji, po otwarciu opakowania: 2 dni.