Świeże bułki bezglutenowe doskonałe na śniadanie.
Nic nie smakuje lepiej o poranku niż świeże i chrupiące bułki. Skomponuj własną pyszną bułkę do pracy, zaskocz swoją pociechę i przygotuj dla niej zdrowe drugie śniadanie do szkoły lub na wycieczkę. Nasze bułeczki bez glutenu smakiem nie odbiegają od bułek glutenowych, są naturalne i pyszne.
Skrobia ziemniaczana, skrobia pszenna bezglutenowa, mąka ryżowa, mąka jaglana, mąka kukurydziana, woda, błonniki: (jabłkowy, babkowy, bambusowy), sól, cukier, olej roślinny: rzepakowy, drożdże, stabilizator: hydroksypropylometyloceluloza.
Masa netto: 180g
| Wartości odżywcze w 100 g produktu: | |
|---|---|
| Wartość energetyczna | 1125 kJ / 266 kcal |
| Tłuszcze | 2,43 g |
| W tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0,19 g |
| Węglowodany | 56,34 g |
| W tym cukry | 2,57 g |
| Błonnik | 6,02 g |
| Białko | 1,74 g |
| Sól | 1,55 g |
1. Przez formularz koszyka w sklepie internetowym bezglutenowyhert.pl
2. Za pośrednictwem poczty elektronicznej: bezgluten@piekarniahert.pl, podając dane wg poniższego schematu: