

Mąka ryżowa bezglutenowa , prosto z natury.
Bezglutenowa mąka ryżowa, prosto z natury.
Bezglutenowa mąka ryżowa- jedna z najpopularniejszych mąk bezglutenowych, nie uczyła i jest lekkostrawna, powstaje ze zmielenia całych ziarenek ryżu. Jest źródłem soli mineralnych , witamin z grupy B i E oraz fosforu i selenu.
Mąka ryżowa może być stosowana jako zamiennik mąki pszennej.
Doskonale nada się:
- do wypieku pieczywa bez glutenu, ciast, ciasteczek, placuszków i naleśników,
- do zagęszczania zup i sosów
SKŁADNIKI: ziarna ryżu 100%
Masa netto: 500g
ZAMÓWIENIE:
1. Przez formularz koszyka w sklepie internetowym bezglutenowyhert.pl
2. Za pośrednictwem poczty elektronicznej: sklep@bezglutenowy.pl, podając dane wg poniższego schematu:
WAŻNE:
1. Termin ważności produktu: informacja na opakowaniu